2 uur lang je basis skills in kathak trainen tijdens de kathak bootcamp

Kathak Bootcamps zijn voor iedereen (dus ook voor mensen buiten de dansschool) toegankelijk. Ze zijn erop gericht om je basis skills in kathak te behouden, weer te activeren of verder te ontwikkelen. Ze worden 1x per maand op een zondag georganiseerd. 

 

Kathak vereist veel lichamelijke training en als je sneller in de vorm wilt groeien dan heb je riyaz riyaz riyaz (constante training) nodig. De bootcamps bieden een mogelijkheid om dit te doen. Het is namelijk ook niet vanzelfsprekend dat je altijd overal kathak kan trainen, daarom dat we dit als mogelijkheid aan één ieder bieden.

 

De kosten van de bootcamps worden altijd gelijk over iedere deelnemer verdeeld. Dat is de huur van de zaal / aantal deelnemers. Gemiddeld zijn de kosten €10 voor 2 uur trainen. Houd onze insta in de gaten voor data en tijden!  

Workshops geven we samen vorm

Om de workshops zo leuk, leerzaam en inspirerend mogelijk te maken wordt alles op maat gemaakt. Kathak is een multidisciplinaire kunstvorm die je je levenlang kan leren en bestuderen. Om een deel van het kathakrepertoire binnen een beperkte tijd zo goed mogelijk te leren, kunnen de beste keuzes gemaakt worden door de inhoud van de workshops samen te bespreken.

Kathak workshops

 

2 of 3 urige kathak workshop

 • Bijvoorbeeld voor in een festival
 • Samen niveau van de deelnemers bepalen
 • Samen doel van de workshop vaststellen
 • Met of zonder live muziek bespreken
 • Anima maakt een conceptvoorstel incl. prijs

 

Meerdaagse kathak workshop

 • Bijvoorbeeld voor een weekend-intensive
 • Samen niveau van de deelnemers bepalen
 • Samen doel van de workshop vaststellen
 • Met of zonder live muziek bespreken
 • Anima maakt een conceptvoorstel incl. prijs

 

Workshops dans met kathak als basis

 

Ook wel bekend als “semi-klassieke” dans, waar we op populaire hindi songs een choreografie maken.

 

2 of 3 urige workshop

 • Bijvoorbeeld voor in een festival
 • Samen niveau van de deelnemers bepalen
 • Samen het doel van de workshop vaststellen
 • Anima maakt een conceptvoorstel incl. prijs

 

Meerdaagse dansworkshop

 • Bijvoorbeeld voor een weekend-intensive
 • Samen niveau van de deelnemers bepalen
 • Samen doel van de workshop vaststellen
 • Anima maakt een conceptvoorstel incl. prijs

Referenties

‘Anima, de workshop was geweldig, iedereen heeft een super leuke middag gehad. Je workshop is goed opgebouwd, wat klassieke dans en moderne dans, erg verrassend. De bruid to be is heel blij met haar mooie henna versiering. Bedankt voor alles’.

‘De workshop bollywood dansen voor het vrijgezellenfeest van mijn zus was super leuk.. Anima is zeer professioneel en heeft haar workshop is goed opgebouwd. Wij hebben wat geleerd over de klassieke Indiase dans en een moderne Indiase dans gedanst. Behalve een prima danslerares kan Anima ook mooie henna tatoeages aanbrengen. De bruid was erg blij met haar prachtige enkel versiering. Wij hebben een vrolijke middag gehad, kortom een geslaagd vrijgezellenfeest’.

‘We hadden Bollywooddansschool Niembooda gevraagd om tijdens onze Indiadag een workshop te geven, zowel voor kinderen als voor volwassen. Het was een groot succes. Anima vertelt vol vuur over de dans en legt het ook geweldig goed uit. Met haar enthousiasme neemt ze iedereen in de dans mee. Aan het eind van de workshop konden zowel de kinderen als de volwassenen een volledige dans uitvoeren en dat is in zo’n korte tijd knap werk! Achteraf kregen we alleen maar leuke reacties van de deelnemers. Als we nog eens zoiets organiseren, weten wij wel wie we vragen voor de dansworkshop! Anima, nogmaals hartelijk dank, je maakte onze Indiadag tot een groot succes’.

Stichting Help2Help

‘Als verrassing voor mijn vrijgezellendag heb ik met mijn vriendinnen en mijn zus een fantastische les in bollywood dansen gekregen. Anima heeft wat verteld over de achtergrond van de bollywood stijl en we hebben heel veel lol gehad met het oefenen van de pasjes. Op de trouwerij gaan we het liedje zeker ook even draaien, dan kunnen we met alle meiden de pasjes showen en dan zit de sfeer er meteen in! Succes met je lessen, het was super tof!’

Groetjes,
Mirella

 

“De bollywooddansworkshop is zeker een aanrader! Anima wist de choreografie enthousiast over te brengen en bracht ook nog eens eigen accessoires mee, waardoor de sfeer er helemaal in zat. De choreografie die we hebben geleerd bevatte een aantal pasjes speciaal voor de jongens en pasjes speciaal voor de meisjes, waardoor er een soort van vraag en antwoord zat in onze dans. Deze ‘battle of the sexes’ werkte zeker goed! Onder de goede leiding van Anima heeft de groep leuk meegedaan en zich prima vermaakt.’